Adatvédelem

Egyes szolgáltatásaink igénybevételéhez felhasználóinknak regisztrációs kérdőívet kell kitölteniük. A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. Az információk megadására azért kérjük felhasználóinkat, hogy statisztikai adatokat nyerjünk róluk. Segítségükkel szolgáltatásainkat a felhasználók érdeklődésének megfelelően fejleszthetjük tovább.

Személyes adatok védelme

Személyes adatait csak statisztikai szempontból dolgozzuk fel, azt harmadik félnek nem adjuk ki. Adatait csak abban az esetben használjuk fel, amennyiben Ön a regisztráció során bejelöli, hogy további információt szeretne kapni az oldal fejlesztésével kapcsolatban. Ebben az esetben is csak a hírlevél kézbesítésére használjuk a szükséges adatokat, azt harmadik fél nem kapja meg.

Marketing célú hozzájárulás

Amennyiben Ön a regisztráció során, vagy a Beállítások menüpont alatt engedélyezi a Marketing célú hozzájárulást, akkor hozzájárul, hogy személyesen felvegyük önnel a kapcsolatot, egy személyre szóló ajánlattal.
Ez a hozzájárulás semmilyen körülmények között nem mond le az adatvédelmi jogokról, az adatai ebben az esetben sem adhatóak ki harmadik fél részére.

©2019 4WAY