CPS Portal Engine v.:2.0


Bemutatás
Az internetes megjelenését biztosító portál funkcióinak a megvalósítása PHP nyelven, Linux operációs rendszer, Apache webszerver és MySQL adatbázisszerver felhasználásával történik.

A rendszer integrált szerkesztőségi felülettel rendelkezik, melybe a megfelelő jogosultsági körrel rendelkező felhasználók léphetnek be. A PHP nyelv biztosítja a bővíthetőséget, testre-szabhatóságot. A felhasznált platform-független adatbázis elérési technológia (ADODB) rugalmas adatbázis konfigurációt biztosít. A javasolt MySQL adatbáziskezelő alacsony adminisztrációs költség mellett képes megfelelő rendelkezésre állást biztosítani.

A rendszer által támogatott adatbáziskezelők:

  • MySQL - javasolt
  • MSSQL
  • Postgres
  • Oracle

A Linux operációs rendszer nagy biztonságot képes nyújtani az esetleges támadások ellen, mivel a beépített tűzfal segítségével a szerver képes védekezni szolgáltatóhoz történő kihelyezés (Hosting) esetén is.

Az Apache webszerver nagy teljesítményű és stabilitású webkiszolgálót tesz lehetővé, így akár egyetlen gépen elhelyezett adatbázisszerver és webszerver mellett is biztosítható megfelelő teljesítményszint.

A rendszer jól skálázható, hiszen az adatbázis és a webszerver elkülönítése révén lehetőség nyílik terhelésmegosztásra is akár több webszerver egyidejű felhasználása mellett is.


Bővebb információk: http://copas.hu/page00952.html


©2019 4WAY