Megjelenítés módja:
 
1 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Miért iCook?

Miért iCook?

A kérdésre a válasz igen egyszerű, de azért elég sok mindent érint ez a témakör.
Első sorban azért, mert ez az edénycsalád van nekem :)
Talán ma már nem kell különösebben magyarázni a zárt főzőrendszerek előnyeit, a hagyományos magyar konyha módszereihez képest, de azért álljon itt néhány érv:
  • A zárt főzés során sokkal több vitamin és ásványi agyag megmrad az ételben
  • Jóval kevesebb hozzáadott víz is elegendő, illetve azt a főzés végén nem kell kiönteni benne az értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal.
  • A főzés során végig alacsonyabb hőmérséklet használható, mint a hagyományos edényekkel, így nem csak energiatakarékos a főzés, hanem a vitaminok sem károsodnak a magas hőfoktól.

Ha már zárt főzőrndszer, akkor miért iCook?

Jelenleg magyaroszágon három zárt főzőrendszer ismert, mely kielégíti mindenki magas minőség és választék igényét. A három család: AMC, Zepter és iCook.
Én pénzügyi érvek mentén választottam az iCook családot, mivel kedvezőbb az ára a többinél. Egyébként a három edéyncsalád nagyjából uyganazt tudja, ugyanaz az elve, hasonló anyagokból, hasonló eljárásokkal készül, így szerintem mindenki saját tapasztalata alapján döntse el, hogy melyik családot választja. Mindhárom család s közvetlen értékesítés keretében forgalmazza a termékeit, így mindenhol lehetőség van főzési bemutatón megnézni illetve professzionális tanácsadáson részt venni. Javaslom mindhárom termékcsalád szemrevételezését, és csak azt követően, az összehasonlítás után eldönteni a választandő edényeket.

Forrás: Copas receptjei iCook edényekre

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY