Megjelenítés módja:
 
Előző 1 581 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Fogascarpaccio bátraknak

Fogascarpaccio bátraknakHozzávalók

3-4 fej különböz?
leveles saláta
1 kiskanál mustár
1 mokkáskanál só
fél mokkáskanál frissen
?rölt fekete bors
2 ev?kanál szójamártás
5 ev?kanál olívaolaj
40 dkg nagyon friss
fogasfilé
1 púpozott ev?kanál
zab- vagy szójapehely

      A salátákat levelekre szedve megmossuk, leszárogatjuk. Felét másnapra eltesszük, a többit négy tányéron csinosan elrendezzük. A mustárt a sóval, a borssal és a szójamártással jól kikeverjük, cseppenként az olajat is hozzáadjuk. A fogasfilét megmossuk, leszárogatjuk, majd b?rös oldalával lefelé vágódeszkára fektetjük. Vékony pengéj?, éles késsel lapjában kisebb, a füstölt lazachoz hasonló, vékony szeletekre vágjuk úgy, hogy a végére csak a b?re maradjon a deszkán. A halat a salátalevelekre fektetjük, végül a mustáros öntettel az egészet meglocsoljuk. Tetejét a pehellyel meghintjük. Azonnal tálaljuk.


Elkészítési id?: 25 perc.
Egy adag: 1096 kcal / 262 kJ.
Italajánlat: Balatonfüredi Olaszrizling 2000.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY