Megjelenítés módja:
 
Előző 1 701 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Tonhalas tojás

Hozzávalók

6 f?tt tojás
1 tonhalkonzerv (12-15 dkg-os)
3 ev?kanál majonéz
néhány csepp citromlé
fél csokor petrezselyem
fél tucat kimagozott fekete
olajbogyó
a díszítéshez:
2-3 paradicsom
fél csokor petrezselyem

      A f?tt tojásokat kettéhasítjuk, sárgájukat tálba kaparjuk. A tonhalkonzervet lecsöpögtetjük, a halat a majonézzel együtt a tojássárgájához adjuk, és villával alaposan összetörjük. A citromlével ízesítjük, a föl-aprított petrezselyemmel f?szerezzük. Az olajbogyók felét szintén finomra aprítjuk, a halas krémbe keverjük, amit a f?tt tojások üregébe púpozunk. A tojások tetejét a maradék olajbogyóval díszítjük. Tálaláskor fölszeletelt paradicsommal és petrezselyemmel körítjük.


Elkészítési id?: 25 perc.
Egy adag: 282 kcal / 1179 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor Neszmélyi Olaszrizling `99.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY