Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1460 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Tejfölös-húsos lencsesaláta

Hozzávalók

30 dkg lencse
1 kiskanál só
1-2 babérlevél
2 lilahagyma
5 dl tejföl

?rölt bors
egy kis csokor metél?hagyma
20 dkg f?tt, füstölt hús

      A tejfölös módozathoz a beáztatott lencsét enyhén sós, babérleveles vízben megf?zzük, lecsöpögtetjük, kih?tjük. A lilahagymát megtisztítjuk, egycentis kockákra vágjuk, és a lencsével együtt a tejfölbe keverjük. Megsózzuk, megborsozzuk, a fölaprított metél?hagymát és a kisebb kockákra vágott húst beleforgatjuk.


Elkészítési id?: 1 óra 30 perc + áztatás.
Egy adag: 616 kcal / 2579 kJ.
Italajánlat: pilseni típusú világos sör.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY