Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1184 1 2 ... 1250 1500 1631  Utolsó


Mandulás sütemények

Hozzávalók

(15 darabhoz)
a tésztához:
1 dl (8 dkg) vékony, barna héjával meg?rölt mandula
2 dl (10 dkg) búzadara
1 dl (5 dkg) morzsa
3 mokkáskanál süt?por
3 dl tej
1 dl reszelt alma
6 ev?kanál por- vagy 1 kiskanál folyékony édesít?szer
a formák kikenéséhez:
vaj

      Töltsd az összes hozzávalót egy mély tálba. (A süt?port el?ször mindig a lisztben kell elkeverni.) Egy fakanállal jól dolgozd össze. Öntsd a tésztát 15 kivajazott, kis, kerek formába, és süsd jó meleg süt?ben (225 °C; légkeveréses süt?ben 210 °C) 10-15 percig.


Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 99 kcal / 414 kJ.
Italajánlat: édes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY