Megjelenítés módja:
 
Előző 1 313 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Tarhonyás zúza

Hozzávalók

35-40 dkg csirkezúza
1 nagy vöröshagyma
4-5 ev?kanál olaj
1 púpozott kiskanál pirospaprika
1 mokkáskanál ?rölt bors
1 púpozott kiskanál só
30 dkg tarhonya
3 gerezd fokhagyma

      A csirkezúzát megtisztítjuk, ledaráljuk. A héjától megfosztott vöröshagymát finomra aprítjuk és 2 ev?kanál olajon megfuttatjuk. A zúzát hozzáadjuk, kevergetve fehéredésig sütjük. A pirospaprikával meghintjük, majd a fele borssal és sóval megszórjuk. 1-2 deci vizet aláöntünk, majd lefödve puhára pároljuk. A tarhonyát a maradék olajon megpirítjuk, majd dupla mennyiség? vízzel (kb. 6 decivel) fölöntjük. A félretett borsot és sót beleszórjuk, lefödve puhára pároljuk. Végül a zúzával meg a présen áttört fokhagymával összekeverjük. Vegyes savanyúsággal kínáljuk.


Elkészítési id?: 1 óra 20 perc.
Egy adag: 482 kcal / 2015 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY