Megjelenítés módja:
 
Előző 1 781 1 2 ... 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Gomba f?szeresen

Hozzávalók

50 dkg apró csiperkegomba
2 citrom
3 ev?kanál fehérbor

csipetnyi cukor
1 csokor zöldf?szer (zeller, petrezselyem, babérlevél)
10 szem koriander
10 szem fekete bors
3 ev?kanál olaj

      Az apró gombák homokos talpát levágjuk, de a szárakat rajtuk hagyjuk. Jól megmossuk, majd lecsöpögtetjük. 2,5 deci vizet a citromok levével meg a borral összekeverünk, sóval, cukorral ízesítjük, a csokorba kötött zöldf?szerekkel, a korianderrel és a fekete borssal f?szerezzük. 5 percig forraljuk, majd a gombát beleszórjuk, az olajat ráöntjük és fed? alatt puhára pároljuk. Megvárjuk, amíg kih?l, majd tálalásig h?t?szekrénybe tesszük.


Elkészítési id?: 25 perc.
Egy adag: 900 kcal / 3780 kJ.
Italajánlat: az étel készítéséhez használt fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY