Megjelenítés módja:
 
Előző 1 276 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Pirított csirkemáj

Hozzávalók

1 nagy vöröshagyma
4 ev?kanál olaj
60 dkg csirkemáj (szív nélkül)
1 csapott kiskanál pirospaprika
fél mokkáskanál ?rölt bors
fél kiskanál majoránna

      A hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk és az olajban, közepes lángon, kevergetve 3-4 perc alatt üvegesre sütjük. Ez az id? pontosan elég arra, hogy a májat nagyobb kockákra vágjuk. A hagymához adjuk, és nagy lángon kevergetve 3-4 perc alatt megpirítjuk. A t?zr?l lehúzzuk, 1 csapott mokkáskanál sóval, a paprikával, a borssal meg a majoránnával f?szerezzük. F?tt burgonyával tálaljuk.


Elkészítési id?: 20 perc.
Egy adag: 457 kcal / 1911 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY