Megjelenítés módja:
 
Előző 1 620 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Joghurtos eperleves habgaluskával

Hozzávalók

(4 személyre)
40 dkg eper
6 dl joghurt
4 ev?kanál méz
1 csomag vaníliás cukor
2 tojásfehérje
1 ev?kanál porcukor

      Az epret megtisztítjuk, alaposan megmossuk és a joghurttal, a mézzel meg a vaníliás cukorral turmixoljuk, beh?tjük. A tojások fehérjét a porcukorral kemény habbá verjük, majd ev?kanállal forró vízbe szaggatva 1-2 perc alatt megf?zzük, ugyanúgy, mintha madártejet készítenénk. A hideg eperlevest habgaluskával a tetején kínáljuk.


Elkészítési id?: 25 perc + h?tés.
Egy adag: 172 kcal / 719 kJ.
Italajánlat: ásványvíz.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY