Megjelenítés módja:
 
Előző 1 590 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Galuskaleves sonkaléb?l

Hozzávalók

2 liter nem túl zsíros sonkalé
40 dkg húsleveshez való zöldség
4 közepes burgonya
1 közepes vöröshagyma
1 ev?kanál sertészsír
1 kiskanál pirospaprika
egy csokor petrezselyem
1 tojás
liszt
2 dl tejföl

      A sonkalevet fazékba töltjük. A zöldséget meg a burgonyát megtisztítjuk, az el?bbit elnegyedeljük, az utóbbit kockákra vágjuk. A sonkalébe szórjuk, puhára f?zzük. Közben a lehéjazott vöröshagymát lereszeljük, és a zsíron megfonnyasztjuk. A t?zr?l levéve a pirospaprikával meg a fölaprított petrezselyemmel megszórjuk, egy kevés sonkalevet belemerünk, majd az egészet a leveshez öntjük. A tojásból liszttel meg csipetnyi sóval galuskatésztát keverünk, amib?l ev?kanállal nem túl nagy galuskákat a levesbe szaggatunk. Ha kész, jól kikevert tejföllel dúsítjuk.


Elkészítési id?: 50 perc.
Egy adag: 358 kcal / 1497 kJ.
Italajánlat: ásványvíz.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY