Megjelenítés módja:
 
Előző 1 940 1 2 ... 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Újhagymás zöldborsó

Hozzávalók

2 csomó fejesed? újhagyma
fél fej kínai kel
diónyi vaj vagy margarin
30 dkg frissen fejtett zöldborsó
kiskanálnyi cukor
só, ?rölt bors

      A hagymát megtisztítjuk, a nagyobb fejeket kettévágjuk. A kínai kelt megmossuk, jól lecsöpögtetjük, majd csíkokra metéljük. A vajat megolvasztjuk, a hagymát beledobjuk és fed? alatt 5 percig pároljuk. Ezután beleszórjuk a zöldborsót, cukorral, sóval és borssal ízesítjük, majd továbbra is lefödve addig hagyjuk a t?zön, amíg minden meg nem puhul benne. Végül a kelcsíkokat belekeverjük, de ezzel már csak addig sütjük, amíg az kissé össze nem esik. Frissen sültek különleges kora nyári körete.


Elkészítési id?: 25 perc.
Egy adag: 140 kcal / 583 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY