Megjelenítés módja:
 
Előző 1 682 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Sörben sült hal

Hozzávalók

70 dkg fagyasztott szálkamentes halfilé (lehet friss is)
2 ev?kanál citromlé
3-4 dkg vaj
1 ev?kanál ételízesít? por
2 dl világos sör
1 gerezd fokhagyma
1 tojássárgája
1 dl kefir

      A halat szobah?mérsékleten fölengedjük, a citromlével meglocsoljuk és kb. 1 órán át így pácoljuk. Ezután a forró vajon a szeletek mindkét oldalát megsütjük, az ételízesít?vel meghintjük. A sört ráöntjük, a fokhagymagerezdet mellédobjuk, és lefödve 10 percig pároljuk. Utána a halat tálra átemeljük, levét, miután a fokhagymát kidobtuk bel?le, a tojássárgájával elkevert kefirrel dúsítjuk. Tálaláskor a halszeletekre öntjük. Sós burgonya illik köretnek hozzá.


Elkészítési id?: 30 perc + pihentetés.
Egy adag: 302 kcal / 1263 kJ.
Italajánlat: világos sör.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY