Megjelenítés módja:
 
Előző 1 275 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Pikáns csirke

Hozzávalók

1 csirke
5 dkg kockára vágott szalonna
5 fej finomra vágott vöröshagyma
5 dkg csiperkegomba
1 üveg világos sör
50 dkg apró kockára vágott burgonya
1 finomra aprított sárgarépa
1 gerezd fokhagyma
kevés kakukkf?
fél babérlevél
5 dkg vaj vagy margarin
finomra vágott petrezselyem

      Daraboljuk fel a csirkét és néhány órára tegyük a sörb?l, 1 fej hagymából, egy sárgarépából, fokhagymából és kakukkf?b?l, valamint babérlevélb?l készített pácba. Kivétel után jól letörölve süssük meg egy kicsit zsírban a szalonnadarabokkal hagymával és a csiperkegombával együtt. Ha a hús már barnára színez?dött öntsünk hozzá 1 dl felmelegített és átsz?rt pácot. F?zzük puhára, és az utolsó 20 percben tegyük bele a burgonyát is. Tálaláskor szórjunk rá petrezselymet.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY