Megjelenítés módja:
 
Előző 1 179 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Sörgulyás

Hozzávalók

1,5 kg marhalábszár
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 db zöldpaprika
2-3 paradicsom
2 liter világos sör
1 kg burgonya

bors
pirospaprika

      A húst és a burgonyát kockákra, a zöldpaprikát és a paradicsomot szeletekre vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk. Egy kevés olajon az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, a fokhagymár és elkeverjük. Hozzátesszük a húst, néhányszor megkeverjük, majd saját levében rövid ideig pároljuk. F?szerezzük, majd hozzátesszük a paprikát és a paradicsomot, sörrel felöntjük. Amikor a hús már félig puha, hozzáadjuk a burgonyát és készre f?zzük.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY