Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1463 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Tojásos-joghurtos paradicsomsaláta

Hozzávalók

60 dkg paradicsom
6 f?tt tojás
3 dl joghurt
1 mokkáskanál só
fél mokkáskanál ?rölt bors
1 csokor kapor

      A paradicsomok szárát kimetsszük, a szemeket karikákra vágjuk, ahogyan a f?tt tojást is. Úgy rakjuk tálra, hogy a paradicsomszeletek meg a tojáskarikák félig takarják egymást. A joghurtot megsózzuk, megborsozzuk, a fölaprított kaporral f?szerezzük, és a paradicsomos tojásra locsoljuk.


Elkészítési id?: 25 perc.
Egy adag: 177 kcal / 740 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY