Megjelenítés módja:
 
Előző 1 800 1 2 ... 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Paradicsompaprika vegetárius módra

Hozzávalók

2 f?tt burgonya
1 tojás
3 dl tejföl
1 csapott kiskanál ételízesít? por
1 kis fej vöröshagyma
4 szép paradicsompaprika

      A f?tt burgonyát meghámozzuk és áttörjük. A felvert tojást 1 kiskanálnyi tejföllel hozzáadjuk, az ételízesít? felét beleszórjuk, és a nagyon apróra vágott (reszelt) vöröshagymával f?szerezzük. A paradicsompaprikákat megmossuk, szár fel?li oldalukról egy vékony szeletet levágunk. Ebb?l lesz a ?kalapjuk?, amib?l száraikat kimetsszük. A paprika magjait kikaparjuk, ereit kivágjuk. A burgonyás masszával megtöltjük, a tetejét ráillesztjük és kis tepsibe vagy t?zálló tálba rakjuk. A maradék tejfölt az ételízesít? másik felével összekeverjük, s a töltött paprikákra locsoljuk. El?melegített süt?ben, a közepesnél kicsit nagyobb lánggal (190 °C; légkeveréses süt?ben 170 °C) kb. 30 percig sütjük.


Elkészítési id?: 50 perc.
Egy adag: 252 kcal / 1054 kJ.
Italajánlat: száraz rozébor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY