Megjelenítés módja:
 
Előző 1 210 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Csirkehússal sült paprika

Hozzávalók

8 húsos zöldpaprika
40 dkg csirkemellfilé
5-6 dkg füstölt szalonna
1 f?tt tojás
1 tojás
1 ev?kanál tejföl
1 kiskanál zsemlemorzsa
1 kiskanál ételízesít? por
1 gerezd fokhagyma
a tálaláshoz:
tartármártás

      A paprikát megmossuk, kicsumázzuk. A csirkehúst a szalonnával meg a f?tt tojással ledaráljuk. A tojást, a tejfölt és a zsemlemorzsát hozzáadjuk, az ételízesít?vel meg a fölaprított fokhagymával f?szerezzük. A masszát a paprikákba töltjük, majd tepsibe rakjuk. Alufóliával lefedjük, és el?melegített süt?ben, közepes lánggal (180 °C; légkeveréses süt?ben 165 °C) 30 percig sütjük. Utána a fóliát leemeljük róla, a tetejét kb. még 10 perc alatt színesre pirítjuk. Tartármártással tálaljuk.


Elkészítési id?: 1 óra.
Egy adag: 335 kcal / 1401 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY