Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1392 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Juhsajtos paprikasaláta

Hozzávalók

4-4 húsos, piros és zöld szín? paprika
1 nagy gerezd fokhagyma
1 mokkáskanál só
fél mokkáskanál ?rölt bors
1 csokor petrezselyem
1 csokor metél?hagyma
2 ev?kanál fehérborecet
6 ev?kanál olívaolaj
20 dkg juhsajt

      A paprikát megmossuk, hosszában félbevágjuk, kicsumázzuk, majd kisujjnyi csíkokra vágjuk. A fokhagymát présen áttörjük és a sóval, a borssal, a fölaprított petrezselyemmel meg a metél?hagymával együtt a borecetbe keverjük, végül cseppenként az olajat is beledolgozzuk. A juhsajtot kisebb kockákra vágjuk, és a paprikával meg az olajos öntettel laza mozdulatokkal összekeverjük. Készíthetjük úgy is, hogy a csíkokra vágott paprikát süt?ben vagy grillsüt?ben néhány perc alatt aranysárgára pirítjuk, majd papírtörülköz?n leszárogatjuk, és utána szeleteljük föl.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 319 kcal / 1334 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY