Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1509 1 2 ... 1631  Utolsó


Kapormártás

Hozzávalók

1 kis fej vöröshagyma
1 csokor kapor
5 dkg margarin
5 dkg finomliszt
5 dl húsleves (leveskockából is lehet)
2 dl tejszín

1-1 mokkáskanál cukor és citromlé

      A megtisztított hagymát és kaprot finomra vágjuk, a margarinon megfuttatjuk. A liszttel világos rántást készítünk bel?le. A húslevessel felengedjük, és kevergetve felforraljuk. A tejszínt óvatosan belecsurgatjuk, végül megsózzuk és a cukorral meg citromlével kellemesen pikánsra ízesítjük.


Elkészítési id?: 20 perc.

Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY