Megjelenítés módja:
 
Előző 1 733 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Vaddisznó bakonyi módra

Hozzávalók

1 kg vaddisznócomb (legjobb a diója)

10 dkg liszt
2 fej vöröshagyma
1 kiskanál paprika
20 dkg erdei gomba
3 dl tejföl
a sütéshez:
zsír vagy olaj

      A vaddisznócombból 10 szeletet levágunk. Alaposan kiverjük és sóval meghintve, lisztbe forgatva, forró zsírban halvány pirosra sütjük. Utána a szeleteket egy lábasba rakjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, zsíron üvegesre pirítjuk, pirospaprikával megszórjuk, majd egy mer?kanálnyi vízzel felöntve párolni kezdjük. Amikor szinte szétf?tt, a húsra öntjük és fed? alatt így együtt tovább pároljuk. Közben a megtisztított erdei gombát egy ev?kanál zsíron megfuttatjuk, a húshoz adjuk, és tovább pároljuk. A tejfölt a maradék, kb. 2 ev?kanálnyi liszttel simára keverjük, és a szeletekre öntjük, majd néhány percig még forraljuk. Körítésként párolt rizst vagy galuskát adunk hozzá.


Elkészítési id?: 1 óra 20 perc.

Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY