Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1301 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Sz?l?kehely

Hozzávalók

2-2 dl édes fehérbor és tej
1 dl tejszín (esetleg tej)
1 csomag vaníliaíz?, f?zés nélkül elkészíthet? pudingpor
2 kisebb fürt, lehet?leg különböz? szín?, mag nélküli sz?l?
a tetejére:
tejszínhab

      A pityókás kehelyhez a bort, a tejet meg a tejszínt a pudingporral el?írás szerint krémmé keverjük. A sz?l?t leszemezzük, ha kell, a nagyobbakat félbevágjuk, majd a krémmel rétegezve 4 kehelybe vagy tálkába töltjük. Tálalásig beh?tjük. A desszertet, miel?tt asztalra adnánk, tejszínhabbal díszítjük.


Elkészítési id?: 25 perc.
Egy adag: 256 kcal / 1070 kJ.
Italajánlat: édes fehérbor, amivel a desszertet is készítettük.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY