Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1383 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Egzotikus karfiolsaláta

Hozzávalók

15 dkg sós mogyoró
2 ev?kanál szójamártás
1 mokkáskanál cseresznyepaprika-krém
4 dl joghurt
40 dkg karfiol
2 közepes sárgarépa
2 ev?kanál mazsola

      A mogyoró kétharmadát finomra daráljuk, 1 deci vízzel és a szójamártással kevergetve fölforraljuk. A t?zr?l lehúzva a paprikakrémet meg a joghurtot belekeverjük, majd hagyjuk kih?lni. Közben a karfiolt kitorzsázzuk, és a rózsáit uborkagyalun fölszeleteljük úgy, hogy a szelet ne essen szét. A répát megtisztítjuk, gyufaszálnyi csíkokra vágjuk, majd a karfiollal együtt tálra halmozzuk. A mogyorós mártással leöntjük, végül a mazsolát meg a félretett mogyorót is rászórjuk.


Elkészítési id?: 35 perc.
Egy adag: 374 kcal / 1563 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY