Megjelenítés módja:
 
Előző 1 347 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Gazdag húsnyárs

Hozzávalók

30 dkg sertéssz?zpecsenye
30 dkg bélszín
12 kisméret? csiperkegomba
a páchoz:
1 dl paradicsompüré
4 ev?kanál ecet
1 kiskanál mustár
1 kiskanál barna cukor
a sütéshez:
2-3 ev?kanál olaj

      A kétféle húst lehártyázzuk, 2 centis vastag érmékre vágjuk. A páchoz valókat összekeverjük, a húst beleforgatjuk és 2-3 órára letakarva a h?t?szekrénybe tesszük. A gombát megmossuk, szárastól félbehasítjuk. Utána a hússal váltakozva megolajozott nyársra húzzuk. Kissé megsózzuk és közepesen ég? parázs fölött, többször megforgatva kb. 10 percig sütjük.


Elkészítési id?: 35 perc + érlelés.
Egy adag: 367 kcal / 1534 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY