Megjelenítés módja:
 
Előző 1 322 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Zöldborsos csirkemájpástétom

Hozzávalók

(8 személyre)
1 kg zsírszalonna
1 kg csirkemáj (szív nélkül)
2 nagy vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
2 ev?kanál pirospaprika
2 kiskanál só
1 mokkáskanál ?rölt bors
5 dkg zöldbors

      A zsírszalonnát apró kockákra vágjuk és lábasban kisütjük. A megpirult tepert?t sz?r?kanállal kiemeljük és félretesszük. A megtisztított csirkemájat, a nagyobb darabokra vágott hagymát és fokhagymát a visszamaradó zsírban kb. 15 perc alatt megsütjük. Ezután a t?zr?l lehúzzuk, a pirospaprikát belekeverjük, megsózzuk, megborsozzuk. Ha kissé kih?lt, az egészet ledaráljuk vagy merül?mixerrel pépesítjük. A félretett tepert?t és a zöldborsot (amit el?z?leg egy kevés vízben megf?ztünk, majd lesz?rtünk) beleforgatjuk. Jól leh?tjük, de közben néhányszor megkeverjük, nehogy a zsír kicsapódjon bel?le.


Elkészítési id?: 1 óra + amíg h?l.
Egy adag: 267 kcal / 1116 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY