Megjelenítés módja:
 
Előző 1 874 1 2 ... 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Héjában sült édesburgonya

Hozzávalók

      Az édesburgonyát héjastól jól megmossuk, majd villával megszurkáljuk. Tepsibe sót szórunk, a zöldséget rárakjuk, és nagy lánggal (200 °C; légkeveréses süt?ben 180 °C) kb. 1 órán át sütjük. Tálaláskor a szemeket - miután a sót az aljukról lekapargattuk - kereszt alakban bevágjuk. Az alját mindkét kezünkkel egyszerre kissé befelé nyomjuk, így a teteje rózsaszer?en kinyílik. F?szervajjal vagy tejföllel meglocsolva kínáljuk.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY