Megjelenítés módja:
 
Előző 1 374 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Miska kolbász

Hozzávalók

5 kg közepesen zsíros sertéshús
6 dkg pirospaprika
1-1 dkg ?rölt fekete bors és ?rölt köménymag
fél fej fokhagyma
12,5 dkg só
a töltéshez: bél

      A húst megmossuk, leszárogatjuk, és kockákra vágjuk, majd ledaráljuk. Utána a f?szerekkel, a zúzott fokhagymával meg a sóval összedolgozzuk. Még jobb, ha az összes f?szert meg a sót egy kevés zsíros abálólében szórjuk, így jól oldódik. Ezután gyúrjuk össze a hússal. Hagyományos módon bélbe töltjük. Megsütjük vagy lefagyasztjuk.


Elkészítési id?: 1 óra.

Italajánlat: Pilseni típusú világos sör, vagy fröccs.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY