Megjelenítés módja:
 
Előző 1 160 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Harcsagulyás

Hozzávalók

1 közepes vöröshagyma
4 ev?kanál olaj
70 dkg burgonya
1 csapott ev?kanál édesnemes pirospaprika
1 paprika
1 paradicsom
1 kiskanál só
50 dkg b?r nélküli afrikai harcsafilé (persze honi is lehet)
2 gerezd fokhagyma
1 mokkáskanál cseresznyepaprika-krém
1 halászlékocka

      A leveshez a hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, és az olajon, közepes lángon, id?nként megkeverve 3 perc alatt üvegesre sütjük. Ez pontosan elég id? arra, hogy a burgonyát meghámozzuk, majd másfél centis kockákra vágjuk. A hagymát a t?zr?l lehúzzuk, a pirospaprikával megszórjuk, majd 1,2 liter hideg vízzel fölöntjük. A burgonyakockákat beledobjuk, és nagy lángon fölforraljuk. Közben a paprikát kicsumázzuk, a paradicsom szárát kimetsszük, mindkett? húsát apróra vágjuk, a leveshez adjuk. Megsózzuk, lefödjük és kis lángon 20 perc alatt a burgonyát puhára f?zzük benne. A halfilét leöblítjük, leszárogatjuk, jó ujjnyi széles csíkokra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk, a paprikakrémmel és a halászlékockával együtt a leveshez adjuk. A burgonya már majdnem puha, ezért a halcsíkokat is a levesbe dobjuk és 8 perc alatt megf?zzük.


Egy adag: 445 kcal / 1861 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY