Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1380 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Ecetes virslisaláta

Hozzávalók

70 dkg virsli
3-4 kisebb vöröshagyma (25 dkg)
1 dl 10%-os csemege ételecet
1 csapott kiskanál só
2 ev?kanál porcukor
0,5 dl olaj, kb. 2 dl víz
fél mokkáskanál ?rölt bors

      A virslit - miután b?rét lehúztuk - karikákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, vékonyan fölszeleteljük, majd gy?r?ire (karikákra) szedjük. Az ecetben a sót meg a porcukrot kiskanállal kevergetve föloldjuk, azután el?ször az olajat, majd a vizet adjuk apránként hozzá. Megborsozzuk, végül a virslit meg a hagymát beleforgatjuk, és letakarva rövid ideig h?t?szekrényben érleljük.


Elkészítési id?: 25 perc + érlelés.
Egy adag: 625 kcal / 2613 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY