Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1437 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Sajtos virslisaláta

Hozzávalók

4 virsli
3 közepes, kemény paradicsom
25 dkg ementáli sajt
1 kis fej saláta
fél szál póréhagyma
3 ev?kanál fehérborecet
1 kiskanál csíp?s mustár
fél mokkáskanál só
csipetnyi ?rölt bors
5 ev?kanál kukoricacsíra-olaj

      A virslit ugyanúgy el?készítjük, mint a fenti recepteknél. A paradicsomok szárát kimetsszük, húsukat csinos kis hasábokra vágjuk, akárcsak a sajtot. A salátát leveleire bontva megmossuk, leszárogatjuk, majd vékony csíkokra metéljük. A megtisztított pórét fölszeleteljük. Az ecetet a mustárral, a sóval meg a borssal jól kikeverjük, majd apránként az olajat is beleöntjük, végül az el?készített hozzávalókkal óvatosan összeforgatjuk. Letakarva, rövid id?re beh?tjük.


Elkészítési id?: 25 perc + pihentetés.
Egy adag: 494 kcal / 2065 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY