Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1425 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Paradicsomos, gombás virslisaláta

Hozzávalók

60 dkg csiperke
1 vöröshagyma
4 ev?kanál olaj
1 mokkáskanál só
egy csipet ?rölt bors
1 babérlevél
15 dkg paradicsompüré
fél citrom leve
1-2 ev?kanál porcukor
egy-egy csipet ?rölt bors, rozmaring és kakukkf?)
4 virsli

      A gombát meg a hagymát megtisztítjuk, az el?bbit kisebb cikkekre, az utóbbit finomra vágjuk. A hagymát az olajon üvegesre sütjük, majd a gombát hozzáadva, kevergetve tovább pirítjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, beletesszük a babérlevelet, és lefödve, kis lángon 6-8 perc alatt puhára pároljuk. Végül hozzáadjuk a paradicsompürét. A citromlével, a porcukorral ízesítjük, a morzsolt rozmaringgal meg a kakukkf?vel f?szerezzük. A t?zr?l lehúzva h?lni hagyjuk, majd karikákra vágott virslivel gazdagítunk.


Elkészítési id?: 25 perc + pihentetés.
Egy adag: 490 kcal / 2049 kJ.
Italajánlat: pilseni típusú világos-sör vagy barnasör, esetleg fröccs.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY