Megjelenítés módja:
 
Előző 1 370 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Mediterrán sz?ztekercsek

Mediterrán sz?ztekercsekHozzávalók

80 dkg sertéssz?zpecsenye
fél csomag Kotányi
Barbecue f?szersó
16-20 friss zsályalevél
20 dkg vékonyan fölszeletelt
f?tt, füstölt
marhanyelv
1 kis üveg
paprikával
töltött
olajbogyó
1 dl olaj
1 fej fokhagyma

      A sz?zpecsenyét kisujjnyi vastagon fölszeleteljük, kissé kiverjük, f?szersóval meghintjük, 10 percig állni hagyjuk. Ezután mindegyikre 1-1 zsályalevelet, arra pedig 1-1 szelet f?tt, füstölt nyelvet fektetünk. Egyesével feltekerjük, majd a lecsöpögtetett olajbogyóval együtt, váltakozva nyársra húzzuk. Az olajat a zúzott fokhagymával összekeverjük, megkenjük vele a nyársakat, majd továbbra is locsolgatva a grillállványra téve, parázs fölött, úgy 12-15 perc alatt szép pirosra sütjük.


Elkészítési id?: 1 óra.
Egy adag: 562 kcal / 2350 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor M?csényi Special Reserve `98.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY