Megjelenítés módja:
 
Előző 1 838 1 2 ... 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Burgonyalapcsánka

Hozzávalók

2 tojás
1 mokkáskanál só
1 kis csokor petrezselyem
fél mokkáskanál ?rölt köménymag
kb. 3 ev?kanál finomliszt
1 kiskanál tejföl
2-3 gerezd fokhagyma
fél fej vöröshagyma
3 közepes burgonya
a sütéshez:
4 ev?kanál olaj

      A tojásokat fölverjük, megsózzuk, a fölaprított petrezselyemmel és az ?rölt köménnyel f?szerezzük, majd a liszttel meg a tejföllel simára keverjük. A zúzott fokhagymát és a finomra aprított vöröshagymát hozzáadjuk. A burgonyát megtisztítjuk, lereszeljük, egy kicsit kinyomkodjuk, majd az el?z?ekhez keverjük. Talkedlisüt?ben (tükörtojássüt?ben) egy kevés forró olajon, közepes lángon megsütjük.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 288 kcal / 1204 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY