Megjelenítés módja:
 
Előző 1 839 1 2 ... 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Burgonyareszli sült szalonnával

Hozzávalók

80 dkg burgonya
2 ev?kanál finomliszt
1 tojás

kb. 20 dkg füstölt
szalonna vékonyra fölszeletelve
a tálaláshoz:
feketeribiszke- vagy áfonyalekvár
sárgarépa

      A burgonyát megtisztítjuk, lereszeljük, majd a liszttel, a tojással és egy kevés sóval összekeverjük. A szalonnát serpeny?ben, közepes lángon ropogósra sütjük, lecsöpögtetve félrerakjuk. A burgonyamasszát a visszamaradó zsírban, több részletben megsütjük. A szalonnával együtt azonnal tányérokra rakjuk. Külön tálkákban feketeribiszke- vagy áfonya-lekvárt és reszelt sárgarépát kínálunk hozzá.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 580 kcal / 2423 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY