Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1431 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Reteksaláta virslivel

Hozzávalók

2 csomó piros retek (hónapos retek)
1 csokor metél?hagyma
félmaréknyi friss zsázsa
4 ev?kanál fehérborecet
só, ?rölt bors
1 kiskanál mustár
1 dl húsleves (leveskockából is készülhet)
3 ev?kanál olívaolaj
1 vöröshagyma
50 dkg b?rös virsli
a sütéshez:
olaj

      A retket megmossuk, leszárogatjuk, vékonyan fölszeleteljük. A metél?hagymát apróra vágjuk, a zsázsát kis darabokra tépkedjük. Az ecetet kissé megsózzuk, megborsozzuk, a mustárral ízesítjük, majd a levessel és az olajjal simára keverjük. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk vagy reszeljük, az olajos öntetbe forgatjuk. A virslit felkarikázzuk, egy kevés olajon kevergetve megpirítjuk, lecsöpögtetjük. Ha kih?lt, a retekkel együtt tálba töltjük, az öntettel összekeverjük. Tálaláskor a metél?hagymával és a zsázsával meghintjük.


Elkészítési id?: 20 perc.
Egy adag: 625 kcal / 2630 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY