Megjelenítés módja:
 
Előző 1 834 1 2 ... 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Bazsalikomos juhtúrókrém

Hozzávalók

30 dkg juhtúró
fél citrom reszelt héja és leve
1 dl tejszín
1 gerezd fokhagyma

5 dkg tisztított tökmag
9 ev?kanál finom olaj
8 szelet barna kenyér
frissen ?rölt fekete bors
1 csokor friss bazsalikom

      A juhtúrót a citrom reszelt héjával és levével, a tejszínnel meg a zúzott fokhagymával összekeverjük, csipetnyi sóval ízesítjük. A tökmagot egy ev?kanál olívaolajon megpörköljük, enyhén megsózzuk. Mindegyik kenyérszeletre két ev?kanálnyi juhtúrókrémet halmozunk, a pirított tökmagot rászórjuk, és mindegyikre frissen ?rölt borsot hintünk. A száráról lecsipkedett bazsalikomleveleket megmossuk, és a túrókrém halmok tetejét feldíszítjük vele. Végül a maradék olajat a tetejükre csepegtetjük.


Elkészítési id?: 20 perc.
Egy adag: 594 kcal / 2482 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY