Megjelenítés módja:
 
Előző 1 471 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Rizses báránypogácsák

Hozzávalók

60 dkg darálni való báránycomb vagy lapocka
maréknyi f?tt rizs
2 tojás
1 csapott kiskanál só
1 mokkáskanál ?rölt bors
2-3 gerezd zúzott fokhagyma
1-1 mokkáskanál majoránna és rozmaring
5 ev?kanál olaj
1-1 kiskanál paradicsompüré és finomliszt
4 dl húsleves
1 mokkáskanál csíp?s paprikakrém

      A húst kétszer ledaráljuk, majd a rizzsel, a tojásokkal, a sóval és a f?szerekkel összedolgozzuk. 4 nagy tenyérnyi húspogácsát formálunk bel?le, és a forró olajon mindkét oldalukat megpirítjuk. Lecsöpögtetve félrerakjuk. Visszamaradó zsírjában a paradicsompürét a liszttel 1 percig kevergetve pirítjuk, majd a levessel fölöntjük. Ha forr, a paprikakrémmel tüzesítjük. A húspogácsákat óvatosan belerakjuk, és kis lángon kb. 15 percig f?zzük. Tálaláskor egyet-egyet tányérra helyezünk, és pecsenyelészer? ?szaftjával? körülöntjük.


Elkészítési id?: 50 perc.
Egy adag: 566 kcal / 2366 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY