Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1450 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Sonkás, sajtos húsvéti saláta

Hozzávalók

1 fej saláta
2 szép alma
10 dkg eidami sajt
10 dkg füstölt, f?tt sonka
a salátaöntethez:
3 ev?kanál salátaolaj
1 ev?kanál fehérborecet
1 kiskanál csip?s mustár
2 ev?kanál majonéz
1 kiskanál méz
só, frissen ?rölt bors

      Az alaposan megmosott salátát lecsöpögtetjük, a leveleket salátacentrifugában vagy tiszta törl?ruhán kissé leszárogatjuk. Az almát vékony cikkekre, a sajtot és a sonkát fél kisujjnyi csíkokra vágjuk. Az öntethez valókat mély tálban összekeverjük, és az összes hozzávalót beleforgatjuk, de csak közvetlenül a tálalás el?tt, mert egyébként a saláta összeesik. Csírával megszórva, sós kaláccsal kínáljuk.


Elkészítési id?: 20 perc.
Egy adag: 286 kcal / 1196 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY