Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1506 1 2 ... 1631  Utolsó


Hollandi mártás

Hozzávalók

      4 tojássárgáját 1 kiskanál mustárral, parányi sóval, fél deci száraz fehérborral és 2 ev?kanál citromlével kis lángon simára keverünk. 25 deka olvasztott vajat kis adagokban belecsurgatunk. Kevergetve melegítjük, amíg sima, s?r? és bársonyos lesz, de forralni nem szabad, mert a tojás kicsapódik! Végül kissé megsózzuk, esetleg pár csepp citromlével utánaízesítjük. Ha nem tálaljuk azonnal, akkor jeges vízbe állítjuk, és kevergetve kih?tjük.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY