Megjelenítés módja:
 
Előző 1 916 1 2 ... 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Rozmaringos, spárgás rolni

Hozzávalók

4, egyenként kb. 10 dkg-os pulykamellfilé
só, ?rölt fehér bors
4 szelet füstölt sonka
20 szál f?tt zöldspárga
4 ágacska rozmaring
5 dkg vaj

      A pulykamellet téglalap alakúra kissé kiverjük. Enyhén megsózzuk, megborsozzuk, majd 1-1 szelet sonkát fektetünk rá (ha túllógna a húson, félbehajtjuk). Mindegyikre 5-5 lecsöpögtetett spárgát fektetünk, és a húst föltekerjük. Zsineggel megkötjük úgy, hogy 1-1 kis darab rozmaringot bújtatunk a hús és a zsineg közé. A lábas aljára kevés vizet öntünk, és a párolórácsra vagy sz?r?betétre fektetett rolnikat kb. 15 perc alatt puhára pároljuk. Kissé ferdén félbevágva, kevéske olvasztott vajjal meglocsolva kínáljuk.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 198 kcal / 828 kJ.
Italajánlat: száraz rozébor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY