Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1382 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Édeskömény-saláta zellerrel és almával

Hozzávalók

1 nagy édesköménygumó
1 szárzeller
1 nagy piros alma
4 ev?kanál citromlé
3 ev?kanál almapálinka
csipetnyi só, cukor és ?rölt bors
6 ev?kanál olaj
3 dkg pisztácia

      Az édesköményt és a szárzellert megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk. Az almát, megmossuk, elnegyedeljük, magházát kimetsszük, és a gyümölcsöt felszeleteljük. A citromlevet a pálinkával a sóval, a cukorral, a borssal és az olajjal alaposan elkeverjük. A zöldséget és az almát salátástálban az öntettel összeforgatjuk, tetejét durvára vágott pisztáciával megszórjuk. Azonnal tálaljuk.


Elkészítési id?: 20 perc.

Italajánlat: almabor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY