Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1465 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Tulipános gyümölcssaláta

Hozzávalók

1 kisebb sárgadinnye
1 gerezd görögdinnye
2 narancs
1 citrom
1 ev?kanál vodka vagy cseresznyelik?r
20 többféle szín? tulipánszirom

      A kétféle dinnyéb?l kis dinnyevájóval vagy éles kiskanállal kis golyókat, ?falatkákat? vájunk, a megmosott meghámozott narancsot és citromot apró kockákra vágjuk. Az összes gyümölcsöt tálba töltjük, a vodkával vagy a lik?rrel meglocsoljuk, alaposan összekeverjük, és 1-2 órára h?t?szekrénybe tesszük, hogy ízei összeérjenek. Tálalás el?tt a tál szélét és a gyümölcssaláta tetejét a megmosott, leszárogatott tulipánszirmokkal díszítjük. A szirmokat ne keverjük bele a salátába, mert összeesnek!


Elkészítési id?: 15 perc + érlelés.
Egy adag: 188 kcal / 786 kJ.
Italajánlat: félédes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY