Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1016 1 2 ... 1250 1500 1631  Utolsó


Csicseris csiga

Hozzávalók

40 dkg csigatészta
(másféle is lehet)

2-3 gerezd fokhagyma
1 hegyes er?s paprika
4 ev?kanál olívaolaj
35-40 dkg f?tt csicseriborsó (konzervként is kapható)
1 mokkáskanál ?rölt bors
a tetejére:
3-4 ev?kanál frissen reszelt
parmezán

      A csigatésztát lobogva forró, enyhén sós vízben kif?zzük, lesz?rve lecsöpögtetjük. Közben a fokhagymát megtisztítjuk, fölaprítjuk, a paprika csumáját kimetsszük, és vékony karikákra vágjuk. Az olívaolajban kevergetve mindkett?t megfonnyasztjuk, anélkül, hogy megpirítanánk. A lecsöpögtetett csicseriborsót hozzáadjuk, megforrósítjuk, végül a tésztát is beleforgatjuk. Kissé megborsozzuk, ha kell, utánasózzuk. Tálaláskor a parmezánnal meghintjük.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 652 kcal / 2726 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor M?csényi Zöldveltellini.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY