Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1620 1 2 ... 1631  Utolsó


Rebarbarás eperdzsem

Hozzávalók

1 kg rebarbara
1 kg eper
2 csomag zselésít? bef?z?szer
1,5 kg cukor

A rebarbarát megtisztítjuk, egycentis darabokra vágjuk, és a megmosott, leszárazott, földarabolt eperrel együtt lábasban gyakran megkeverve felforraljuk. Néhány percig kevergetve f?zzük, majd a zselésít?szert beleszórjuk. (Citromlé nem kell bele, mert a rebarbara elég savanykás.) Végül a cukrot is hozzáadjuk, és tovább keverve még 5 percig forraljuk. Fert?tlenített üvegekbe töltjük, azon forrón csavaros tet?vel lezárjuk, és szárazg?zben hagyjuk kih?lni.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY