Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1619 1 2 ... 1631  Utolsó


Rebarbara-banán lekvár

Hozzávalók

1 kg rebarbara
2 banán
1 kg bef?z?cukor

      A rebarbarát megtisztítjuk és 2 centis darabokra vágjuk. Kevés vizet öntünk alá, és fed? alatt 2-3 percig pároljuk. A meghámozott, felkarikázott banánt beledobjuk, a bef?z?cukrot beleszórjuk, majd lassú t?zön, folyamatosan kevergetve 5-6 percig f?zzük. Azon forrón üvegekbe töltjük, lezárjuk, és szárazg?zben hagyjuk kih?lni.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY