Megjelenítés módja:
 
Előző 1 563 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Békési becsinált leves

Hozzávalók

2-2 csirkecomb, szárny és nyak (nyúlcomb vagy lapocka is lehet)
4 dkg zsír vagy 4 ev?kanál olaj
2 ev?kanál finomliszt
2 gerezd fokhagyma
1 kis csokor petrezselyem
fél mokkáskanál
?rölt bors
1 mokkáskanál csemege pirospaprika
40 dkg leveszöldség

      A húst megmossuk, a darabokat kettévágjuk. A zsírból és a lisztb?l világos rántást készítünk, a zúzott fokhagymát, a finomra aprított petrezselymet, a borsot és a pirospaprikát belekeverjük. B? 1 liter vízzel azonnal fölöntjük, nehogy leégjen. A csirkedarabokat és a megtisztított, kis kockákra vágott zöldséget beledobjuk, megsózzuk, majd az egészet puhára f?zzük. Májgaluskát vagy vajasgaluskát szokás beleszaggatni.


Elkészítési id?: 20 perc.
Egy adag: 353 kcal / 1476 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY