Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1508 1 2 ... 1631  Utolsó


Kakasjava hideg kaprimártással

Hozzávalók

      A kakasherét megabáljuk. Sz?r?lapáttal levéb?l kiemelve lecsöpögtetjük, f?szeres olajban megforgatjuk, azután tepsibe rakjuk. Forró süt?ben addig sütjük, amíg leve elpárolog, és színe szép aranysárga lesz. Ha kih?lt, a következ? mártásba keverjük: 1 egész f?tt tojást és 4 f?tt tojás sárgáját áttörünk, majd 8-10 ev?kanál majonézzel, 1 hámozott, vízbe áztatott és kifacsart zsemlével krémesre keverjük. Ha túl s?r? lenne, egy kevés tejjel vagy kefirrel lágyíthatjuk. 1-2 ev?kanál apróra vágott kapribogyót, nehány csepp balzsamecetet, és 4-5 szál fölaprított metél?hagymát keverünk bele. Végül a kakasherét beleforgatjuk.


Elkészítési id?: 50 perc.

Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY