Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1338 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Vaníliás gyümölcskehely

Hozzávalók

1,5 dl habtejszín
6 dl tej
2 csomag
hidegen kikeverhet? vaníliás krémpor
1 nagy narancs
4 ev?kanál narancslik?r
12 szem mézes puszedli, babapiskóta vagy hasonló súlyú készen kapható kuglóf, gyümölcskenyér stb.
6 ?szibarack vagy nektarin
a tetejére:
5 dkg reszelt étcsokoládé
porcukor

      A tejszínt kemény habbá verjük, majd könnyed mozdulatokkal, nehogy összetörjön, a tejjel elkészített vaníliakrémbe forgatjuk. A narancs levét kifacsarjuk, a lik?rrel ízesítjük. A puszedlit kockákra vágjuk, tálba szórjuk, a narancslével megöntözzük. A fölszeletelt barack felével és a tejszínhabos vaníliakrémmel együtt egy nagyobb vagy négy kisebb üvegtálba rétegezzük, a reszelt csokoládéval és egy kevés porcukorral meghintjük. A tetejét a maradék gyümölccsel kirakjuk.


Elkészítési id?: 20 perc.
Egy adag: 517 kcal / 2162 kJ.
Italajánlat: édes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY