Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1000 1 2 ... 1250 1500 1631  Utolsó


Borsos cseresznye

Hozzávalók

3 ev?kanál vaj (margarin nem jó hozzá!)
3 ev?kanál barna cukor
50 dkg kimagozott fekete cseresznye
1 dl cseresznyepálinka
1 mokkáskanál ?rölt fehér bors
50 dkg vanília fagylalt

      Lábasban a vajon a barna cukrot addig pirítjuk, amíg karamell lesz bel?le. A cseresznyeszemeket belekeverjük. A cseresznyepálinkát ráöntjük és meggyújtjuk. Ha elaludt a láng, a fehér borssal megszórjuk. Fagylaltos kelyhekben szétosztott vanília-fagylaltra kanalazzuk a flambírozott borsos cseresznyét és azonnal tálaljuk.


Elkészítési id?: 20 perc.

Italajánlat: édes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY